Mukavaa vappua! 

Sen kunniaksi kerron teille blogini tarinan. Eikä huolta lisää reseptejä on tulossa lähiaikoina =)

Palataan ajassa hieman taaksepäin, alkuvuoteen 2020. Tuohon aikaan opiskelin Jyväskylän ammattikorkeakoulun Biotalousinstituutissa Saarijärvellä agrologiksi. Vuonna 2020 opintoihin sisältyi mm. biotalouden tuotteiden ja palveluiden tuotteistaminen -niminen kurssi, jossa päästiin nimensä mukaisesti tuotteistamaan itse suunnitelemaa tuotetta tai palvelua. 

Mahdollisuuksia biotalouteen liittyen oli loputtomasti. Ajatusprosessi oli moniulotteinen ja ideoita lenteli sinne tänne. Lopulta päädyin pohtimaan ruokahävikkiä. Tutkin asiaa tarkemmin ja huomasin, ettei sitä ole mielestäni realistettu tarpeeksi. Neuvoja ja vinkkejä netistä kyllä löytyi. Tuosta syntyi ajatus ruokahävikki aiheisen kurssin suunnittelemisesta esim. kansalaisopistoon. Blogin tarkoituksena oli havainnoillistaa mahdollisen kurssin sisältöä ja ajatusta.

Biotalouden tuotteiden ja palveluiden tuotteistamisen -kurssi sujui hyvin ja pääsin hyödyntämään blogia myös tulevilla kursseilla.

Keväällä 2021 valmistuin agrologiksi. Opintojen jälkeen halusin ja haluan edelleen jatkaa blogin kirjoittamista oman elämäntilanteeni sekä innostukseni mukaan. 

Blogi on itselleni ennen kaikkea muisto agrologi opinnoista. Lisäksi toivon blogin kirjoittamisen erottavan minut muista työnhakijoista töitä hakiessa.

7969.jpg