Valmistaikinan käyttäminen tekee viinereiden valmistamisesta helppoa ja nopeaa. Niistä voidaan tehdä sekä suolaisia, että makeita versioita.
Ohje
Voitaikinalevyjä 500 g
Dronningholm Omena-kanelimarmeladia
1 muna
Raesokeria
Koriteeksi
Tomusokeria
1. Ota voitakinalevyt sulamaan huoneenlämpöön n. 15 minuutiksi.
2. Leikkaa sulaneet voitakinalevyt kahtia neliöiksi
5. Riko kananmunan rakenne lasissa ja voitele sillä voitaikina neliöt
4. Laita omena-kanelimarmeladia neliöiden keskelle
3. Ripottele päälle raesokeri
4. Paista viinereitä 225 asteessa uunin keskitasolla n. 10-15 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet kauniin ruskean värin
5. Jäädytä, lisää tomusokeri siivilän läpi viinereiden päälle ja nauti
Kommentit