Kuivakaapista löytyi keksinpussin pohjalta keksinmuruja ja viime vuona pakastettuja, kotimaisia mansikoita pakkasesta. Mitä ihmettä näistä kahdesta herkullisesta raaka-aineesta voitaisiin valmistaa!?

Keksinmuruista ja pakastemansikoista saadaan valmistettua tietenkin jotain hyvää ja suussa sulavaa! Ensimmäisenä tulee mieleen valmistaa herkullinen kerrosjälkiruoka. 

Ohjeen kerrojälkiruuan tekemisestä löydät you tube-videolta, jonne pääsee tästä linkistä:https://www.youtube.com/watch?v=PqDHwIpfMzI

Tai

Voit lukea sen suoraan tästä blogikirjoituksesta

 Kerrosjälkiruuan valmistus aloitetaan laittamalla lasin pohjalle parin teelusikallisen verran keksinpohjalle jääneitä keksinmuruja. Murujen päälle lisätään pakastemansikoita noin muutama teelusikallisen verran. Seuraavaksi lisätään pari ruokalusikallista maustamatonta turkkilaista jugurttia. Koko upeus koristellaan valkosuklaamuruilla, valmiilla kinuskikastikkeella ja pakastemansikoilla! Nam, Nam!

Jälkiruuan voi tehdä valmiiksi ennen tarjoilua, jolloin se maustuu jääkaapissa. Kerrosjälkiruuassa käytettyjä raaka-aineita ja mittoa voi jokainen soveltaa oman maun mukaiseksi.

Tässä reseptisssä käytetään:

2  teelusikallista pakastemansikoita

2 teelusikallista ylijääneitä keksinmuruja

2 ruokalusikallista maustamatonta turkkilaista jugurttia

Koriteluun

Valkosuklaamuruja

Valmista kinuskikastiketta

Pakastemansikoita

kerrosj%C3%A4lkk%C3%A4ri.jpg