Tämä ruoka on monelle tuttu arkiruoka, joka sopii myös ruokahävikin vähentämiseen. Kanakastikkeen joukkoon voi nimittäin laitta lähes mitä vain! 

Alla löytyvässä reseptissä hyödynnän puolikasta kesäkurpitsaa ja suippopaprikan loppua. Kanlöysin pakkasesta, parasta päiväys huhtikuulta.

Tarvikkeet

Kanasuikale (maustamaton)

Suippopaprikaa

Kesäkurpitsaa

Soijakastiketta

Sweet chili kastiketta

Homejuustoa

Riisiä

Kermaa

Vettä

 

Ohje

1. Pilko kesäkurpitsa ja suippopaprika kuutioiksi.

2. Paista kanasuikaleet pannulla kullan ruskeaksi.

3. Pienennä lämpöä. Lisää loraus vettä ja kermaa sekä mausteet. Hauduta 

4. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaisesti.

5. Tarkista maku kastikkeesta ja tee haluamasi lisäykset.

6. Nauti

IMG20241013181931.jpg