Tämän viikon ruuanlaitoissa jäi yli keitettyjä perunoita ja avattu makkarapaketti....... Tuohon lisäämällä sipulin, saa aikaiseksi perusvarman pyttipannun

Ainekset

Makkaraa

Keitettyjä perunoita

Sipuli

Suolaa

Rypsiöljyä

Ohje

1. Pilko keitetyt perunat, makkarat ja sipuli leikkuulaudalla.

2. Laita paistinpannu lämpenemään. Lisää siihen loraus rypsiöljyä sekä aiemmin pilkotut ainekset (perunat, makkarat, sipuli)

3. Paista pannulla omaan makuusi sopiviksi.

4. Mausta ja nauti

IMG_20240728_173522.jpg

 

Vinkit

Pyttipannu on herkullista sellaisenaankin. Sivuun voi halutessaan laittaa esim. salaattia, kastikkeita yms. 

Muokkaus onnistuu helposti vaihtamalla aineksia toiseen.